Bitcoin stuitert terug: herstel brengt de munt terug naar $ 50k in slechts 24 uur

De prijs van Bitcoin is de afgelopen tien dagen sterk gedaald en is uitgekomen op $ 43.000. Gelukkig eindigde de prijsdaling in de afgelopen 24 uur en wist de BTC-prijs terug te keren. De munt schoot terug naar ongeveer $ 50k, en hoewel hij sindsdien een beetje is gecorrigeerd, is hij nog steeds stabiel.

In de afgelopen zeven dagen heeft de Bitcoin-prijs verliezen gekend, die dieper en dieper zijn gezakt sinds de munt zo'n tien dagen geleden boven de $ 58k ging. Maar de situatie is de afgelopen 24 uur begonnen te veranderen en Bitcoin is weer lekker aan t stijgen.

PROBEER CRYPTOTARGETS PREMIUM 14 DAGEN GRATIS!

VERSLA DE MARKT MET PROFESSIONELE IN- EN VERKOOP SIGNALEN!

Wat drijft de prijs van Bitcoin?

De prijs van Bitcoin is gedaald, waarschijnlijk als gevolg van het bereiken en overschrijden van de grens van $ 58.000. De weerstand van $ 60k is enorm, en het momentum van de munt werd verbroken, wat resulteerde in een terugval van de prijs.
Tevens was er nieuws dat een negatieve invloed had op de industrie, zoals het hardhandig optreden tegen cryptovaluta in Nigeria, en opnieuw opduikende beweringen dat de munt een zeepbel is.

Hoewel de meesten begrijpen dat dit niet waar is, zijn dergelijke claims nog steeds voldoende om wantrouwen bij nieuwere investeerders te wekken.

Dan was er het feit dat gisteren 20 bitcoin block-beloningen uit 2010 werden verplaatst, toen een mysterieuze miner ongeveer $ 40 miljoen in BTC spendeerde sinds de prijzen op de zogenaamde Black Thursday crashten. Een tien jaar durende HODLer die eindelijk zijn munten verhuist en verkoopt, is iets dat mensen in paniek kan brengen. Maar of dit nu een poging tot prijsmanipulatie was of gewoon een beslissing om een andere reden, het feit is dat de BTC-prijs erin slaagde weerstand te bieden en weer omhoog te schieten.

WIL JIJ OOK BITCOIN KOPEN?

WIJ DOEN DIT VIA BITCOINMEESTER.NL

BTC-prijs is terug op $ 50k

Volgens informatie van CEX.IO heeft de Bitcoin-prijs de afgelopen zeven dagen behoorlijk wat activiteit gekend. De prijsschommelingen waren enorm en de munt ging van $ 52k op 25 februari naar $ 44k op 26 februari, om op 28 februari nog dieper te dalen tot $ 43k. Tussen 26 en 28 februari waren de prijsschommelingen iets kleiner, meestal tussen $ 46k en $ 48k.

Maar na het bereiken van de bodem op zondagavond, begon de Bitcoin-prijs een gedragsverandering te zien. Het lijkt erop dat de markt klaar is om bullish te blijven en door te gaan met zijn groei terwijl de munt in recordtijd terugkaatste en weer omhoogschoot.

Gisteren rond het middaguur stond BTC terug op $ 49.500, en naarmate de dag vorderde, slaagde de munt er zelfs in om terug te gaan naar $ 50.200.

Het verzet duwde het echter terug en dus staat Bitcoin momenteel op $ 49.100. Op dit moment slaagde de munt erin om veel van wat hij verloren had terug te vorderen, maar er is nog veel te doen en de prijs blijft verre van stabiel.

PROBEER CRYPTOTARGETS PREMIUM 14 DAGEN GRATIS!

VERSLA DE MARKT MET PROFESSIONELE IN- EN VERKOOP SIGNALEN!

Hoe hoog kan Bitcoin gaan?

Wij zijn van mening dat de Bitcoin-prijs het eerste kwartaal kan eindigen op $ 50.000. Dit is min of meer waar het nu zit, en het is waar dat de munt de afgelopen weken veel verder ging dan dit niveau. Hij zit er momenteel echter vrij dicht bij, wat aangeeft dat de voorspelling mogelijk correct is.

Gelukkig verwachten we ook dat de Bitcoin-stijging zich zal voortzetten en dat de munt eind juni $ 80.000 zal bedragen. Dat zou de Bitcoin een gloednieuw record geven en het vertrouwen dat investeerders erin hadden, teruggeven. Ten slotte zal aan het einde van het jaar BTC volgens onze voorspelling $ 90.000 per munt halen, hoewel BTC al heeft bewezen dat het behoorlijk onvoorspelbaar kan zijn, dus het kan dit niveau overschrijden voordat het jaar afloopt, of zelfs nooit bereiken.

PROBEER CRYPTOTARGETS PREMIUM 14 DAGEN GRATIS!

VERSLA DE MARKT MET PROFESSIONELE IN- EN VERKOOP SIGNALEN!

Plaats een reactie