Bitcoin-prijs daalt met 18%, maar herwint snel een deel van het verlies

Digitale activamarkten kennen dinsdag wat turbulentie, aangezien de volledige cryptomarktkapitalisatie de afgelopen 24 uur 11% in waarde is gedaald. Bitcoin is tijdens de ochtendhandelssessies (EST) gedaald naar een dieptepunt van $ 44.846 en verloor de afgelopen dag meer dan 18%.

Bitcoin-prijs daalde met meer dan 18% en herwon snel een deel van de verliezen.

De prijs van Bitcoin is op dit moment $55,516.78, dat is een verandering van -10.80% in de afgelopen 24hr.

Voorstanders van cryptocurrency houden de markten nauwlettend in de gaten nadat de prijs van bitcoin ( BTC ) zondagochtend vroeg begon te dalen na een lange koers van $ 55k. 12 uur eerder had het crypto-actief een recordhoogte bereikt van $ 58.354 per eenheid. Sindsdien bereikte BTC dinsdag een dieptepunt van $ 44.846 en was de afgelopen 24 uur erg volatiel.

WIL JIJ OOK BITCOIN KOPEN?

WIJ DOEN DIT VIA BITCOINMEESTER.NL

Tegenwoordig ligt de marktwaardering van BTC onder de $ 1 biljoen waar het ooit op $ 909 miljard had op het moment van publicatie. Er is maar liefst $ 47 miljard aan wereldwijde BTC- transacties onder de in totaal $ 177 miljard aan swaps in de hele crypto-economie.

De op een na grootste marktkapitalisatie is nog steeds in handen van ethereum (ETH), maar ether is op het moment van schrijven 8% gedaald. Momenteel ruilt ETH voor $ 1.576 per munt en heeft het een marktwaarde van ongeveer $ 180 miljard.

Tether heeft de derde positie in de top tien van ranglijsten herwonnen, terwijl binance coin (BNB) nu de vierde plek inneemt. BNB daalt 14% en handelt voor $ 227 per token. De vijfde positie wordt ingenomen door polkadot (DOT) die meer dan 5% daalt en ruilt voor $ 34 per eenheid.

PROBEER CRYPTOTARGETS PREMIUM 14 DAGEN GRATIS!

VERSLA DE MARKT MET PROFESSIONELE IN- EN VERKOOP SIGNALEN!

Plaats een reactie