Algemeen

Bitcoin koers dollar

Wat is Bitcoin precies?

In het jaartal 2008 ontstond er een financiele crisis, door deze crisis raakte een hoop mensen het vertrouwen in de banken kwijt. Satoshi Nakamoto kwam met DE oplossing, namelijk: Bitcoin.

Bitcoin is op de markt gebracht als een alternatief digitaal betaalmiddel.
Bitcoin is het eerste digitale betaalmiddel waar geen centrale bank of andere 3e instanties een rol bij spelen. Gebruikers kunnen onderling transacties uit wisselen door middel van een peer to peer netwerk, hierbij komt geen tussenpersoon te pas.

Er kan bij verschillende webshops (en onderandere thuisbezorgd) al betaald worden met Bitcoin.

Satoshi Nakamoto is de bedenker van Bitcoin maar het is niet bekend wie deze persoon is. Mogelijk staat deze naam voor een groep ontwikkelaars die de Bitcoin op de markt bracht, ook dit is niet met zekerheid te zeggen. Waarschijnlijk is deze persoon of groep expres anoniem gebleven om de kwaliteit en decentralisatie van Bitcoin optimaal te houden.


Hier kan jij Bitcoin kopen

Bitcoin kan inmiddels op veel verschillende plekken gekocht worden. Wil je Bitcoin veilig met IDEAL aanschaffen? Dan kan dat bijvoorbeeld via het Nederlandse bedrijf Bitcoinmeester.nl.

Via Bitcoinmeester kan je de Bitcoin veilig in de ingebouwde wallet op de site beheren of versturen naar bijvoorbeeld een gedownloade coldwallet op je laptop of computer. De meest veilige manier voor het bewaren van je cryptocurrency blijft nog altijd een ledger. Een ledger kan je vergelijken met een USB-stick.


Waar kan ik Bitcoin traden?

Natuurlijk valt er veel meer geld te verdienen dan enkel de Bitcoin vasthouden voor een langere periode. Wil je actief bezig zijn met je Bitcoin? Dan kan je overwegen om hiermee te gaan traden.

Wanneer je begint met traden verkoop je jouw Bitcoin op een hoog punt en koop je deze weer in op een lager punt. Zo genereer je steeds een stukje extra Bitcoin waardoor je op de langere termijn dubbele winst maakt. Een van de meest bekende plekken om je cryptocurrency te verhandelen is Binance.com.

Binance is vooral een plek waar je cryptocurrency die je al in bezit hebt ruilt met andere mensen, echter kan je hier ook direct cryptocurrency aanschaffen maar dan wel alleen met een creditcard.

Wil je direct succesvol traden met cryptocurrency? Dan kan jij zonder ervaring onze analisten op de voet volgen & kopieren Bekijk hiervoor onze premium.


bitcoin
Bitcoin
$31,915.00 1.57%24H


 

Mede mogelijk gemaakt voor cryptotips.eu