fbpx
  • bitcoinBitcoin$11,850.971.68%
  • ethereumEthereum$399.620.81%
  • rippleXRP$0.3058000.75%

Bitcoin beweegt zijwaarts

Na een zware rally dwars door alle weerstanden heen heeft Bitcoin de afgelopen dagen tijd gehad om even tot rust te komen. Het is vooral nu op de korte termijn interessant om te kijken wanneer de volgende break-out plaats vindt. 

Hiervoor kijken we op de 15-minutengrafiek zodat we de eerst volgende lokale weerstand kunnen spotten.

Exact dezelfde instapmomenten maken als die van ervaren daytraders? Probeer een introductie maand met 50% korting! Klik hier 

Weerstand op $11160

Een lokale weerstand ligt op $11160. Op dit punt heeft Bitcoin in de afgelopen 2 dagen al twee keer een belangrijke retrace gehad. Het lukte Bitcoin dus niet om boven dit punt een mooie close te maken. 

Omdat Bitcoin erg volatiel is de laatste dagen willen alle korte termijn investeerders hierop inspelen. Ze hebben hun verkooporders staan boven deze weerstand. Zodra de koers dus nog een keer dit level gaat testen, en breekt, zullen all openstaande orders opgekocht worden waardoor de koers waarschijnlijk vanaf dit punt verder omhoog zal schieten.   

Join gratis onze chatroom met meer dan 320 Bitcoin chatters! Klik hier

Target 1 op $11400

We kunnen als target 1 $11400 aanhouden. Dit is namelijk het punt tot waar Bitcoin is gestegen toen we de eerste keer wel boven de weerstand op $11160 kwam, maar hier dus geen close wisten te maken. 

Zodra we over deze weerstand stijgen is het dus logisch dat de eerst volgende weerstand rond dit level ligt. Een deel van de positie uitbetalen is dus handig. 

Stijgt de koers óók over $11400? Dan kunnen we rekening houden met de GAP die gevuld kan worden tot $12000. Lees hiervoor de analyse van gister. 

Vragen over deze analyse?

Bekijk onze homepagina

error

Volg ons op social media <3