Binance visa crypto Card review -> Cashback , Fees & Functies

Een veelgehoord argument voor gewoon geld (ook wel fiat-valuta genoemd) in tegenstelling tot cryptocurrency is dat u cryptocurrency niet kunt gebruiken om boodschappen en andere alledaagse voorwerpen te kopen.

Welnu, door het gebruik van een crypto card, kunt u dat toch. Dit is een review van de Binance crypto card, een van de beste crypto-betaalkaarten die er zijn.

BESTEL DE BINANCE CRYPTO CARD VOLLEDIG GRATIS!

GEEN VERBORGEN KOSTEN EN ALTIJD CASHBACK!

Algemene informatie over de Binance crypto card

De binance crypto card is een interessante nieuwe kaart waar we bij CryptoTargets erg enthousiast over zijn. De card is formeel uitgegeven door Contis Financial Services Ltd, die door de Financial Conduct Authority gemachtigd is om elektronisch geld uit te geven (Firm Reference Number: 900025) en is lid van Visa.

De card bestaat al sinds maart 2020, maar op 15 december 2020 werd aangekondigd dat de crypto card nu ook naar de Europese Economische Ruimte is gekomen. Momenteel is de crypto card beschikbaar in alle onderstaande landen:

  •  Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Republiek Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Duitsland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen , Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden.

Voor alle duidelijkheid: de Binance crypto card gebruikt alleen het geld uit uw Binance Card-portemonnee (het saldo op je Binance-account). De Binance card kan niet worden opgewaardeerd vanaf andere externe platforms. Fondsen die rechtstreeks vanaf platforms van derden worden verzonden, worden niet op uw Binance Card bijgeschreven en kunnen resulteren in het verlies van deze fondsen.

De card wordt ook geleverd met transactie-pushmeldingen. Dit betekent dat elke keer dat u een aankoop doet met uw Binance Card, u een pushmelding ontvangt op de Binance mobiele app.

De Binance crypto card is volledig gratis en u kan deze binnen enkele seconden aanvragen wanneer u een account hebt op Binance.

BESTEL DE BINANCE CRYPTO CARD VOLLEDIG GRATIS!

GEEN VERBORGEN KOSTEN EN ALTIJD CASHBACK!

Welke crypto’s laat de Binance crypto card toe?

De card ondersteunt vrijwel alle top 50 cryptocurrencies zoals BNB (Binance coin), BTC (Bitcoin) en ETH (Ethereum). Het ondersteunt ook de EUR-fiatvaluta.

Binance crypto card interface

De volgende afbeelding laat zien hoe u de card kunt beheren of navigeren vanuit uw Binance-account. De lay-out van alle functies lijkt ons erg intuïtief en gemakkelijk te begrijpen.

De volgende afbeelding stelt een card voor die nog niet is gebruikt (daarom is er geen transactiegeschiedenis, geen cashback enz.) En alle activa op de card zijn verwijderd uit de weergave.

Nadat u de card hebt aangevraagd kunt u deze al direct online gebruiken. Ondertussen wordt de card gratis en voor niets naar uw thuisadres verzonden.

Binance crypto card review

Cashback van de Binance crypto card

De crypto card van Binance biedt ook iets heel interessants: een cashback-functie.

Wat is een cashback-functie? Nou, het is eigenlijk vrij eenvoudig: elke keer dat u de card gebruikt, wordt een percentage van wat u met de kaart betaalt teruggestort in de vorm van BNB-tokens. En het percentage is tussen 0,1-8%, afhankelijk van hoeveel BNB-tokens u bezit. De niveaus die vereist zijn voor de verschillende cashback-percentages worden weergegeven in de onderstaande tabel (bijgewerkt op 23 april 2021):

Binance crypto card review 2

8% is een zeer hoog cashback-niveau, een van de hoogste die er is. Een andere kaartmaatschappij met een cashback-functie (Wirex), biedt slechts 1,50% cashback aan. Het totale aantal cashbacks dat u hebt gegenereerd, wordt ook weergegeven op uw Binance crypto card Interface (zie de afbeelding hierboven).

Binance crypto card review 3

Binance crypto card kosten

De tarieven van Binance Card zijn zeer concurrerend voor andere aanbieder.

Er zijn geen maandelijkse kosten. Er zijn geen uitgiftekosten. Er zijn geen minimale stortingslimieten. Zolang u saldo hebt op het Binance-account waar de card aan is gekoppeld, kunt u de card gebruiken.

 De belangrijkste vergoeding van allemaal is de commissie op uitgaven. De Binance crypto card heeft een lage commissie over uitgaven, 0,90%. De 0,90% geldt ook voor geldopnames. De enige andere vergoeding waar u mogelijk aan moet denken, is als u de fysieke card bent kwijtgeraakt en wilt dat Binance deze opnieuw uitgeeft. Dat doen ze graag, maar tegen een vergoeding van 25 euro. Maar dat is het dan!
Binance crypto card review 34

Binance crypto card beveiliging

De Binance crypto card lijkt beveiliging ook erg serieus te nemen, net als de Binance Exchange zelf. Alle door u ontvangen gelden worden op een aparte rekening gehouden, zodat in het onwaarschijnlijke geval dat Contis Financial Services Ltd (de formele uitgever van de card) insolvent wordt, uw geld wordt beschermd tegen vorderingen van schuldeisers.

BESTEL DE BINANCE CRYPTO CARD VOLLEDIG GRATIS!

GEEN VERBORGEN KOSTEN EN ALTIJD CASHBACK!

Conclusie over de Binance crypto card

Zelf bezit ik de Binance crypto card al en ben ik er erg tevreden mee. Voorheen gebruikte ik altijd de MCO crypto card van Crypto.com maar hier ben ik sinds kort vanaf gestapt.

Wilt u ook een Binance crypto card? U kunt er hier een bestellen.

Als dit de juiste crypto card voor u is, gefeliciteerd. Maar als dat niet het geval is, bekijk dan een van de andere kaarten in onze lijst met crypto kaarten

Succes!