XRP koers 3
crypto nieuws

Binance support de SPARK airdrop voor XRP holders!

Het is XRP holders niet ontgaan dat Flare Network een SPARK token airdrop lanceert, wat te lezen was in deze post. Het was echter voor alsnog niet helemaal duidelijk waar de airdrop nou precies gegeven wordt en waar Flare Network een snapshot zou gaan maken van de XRP wallet. 

Trade mee met onze analisten in de bullrun via Premium

Flare Network gaf al aan dat mainstream crypto exchanges zoals Binance en Kraken in overleg waren om wellicht de airdrop automatisch te supporten via de ingebouwde wallet op de exchanges. 

Binance brengt licht in de duisternis en maakt bekend dat ze de airdrop nu officieel supporten via de ingebouwde XRP wallet op de exchange. 

Officieel bericht van Binance over de SPARK - XRP airdrop

Namens Binance:

Binance ondersteunt het Spark (SPARK) Airdrop-programma voor XRP (XRP) -houders. De momentopname (snapshot) van de airdrop vindt plaats op het eerste gevalideerde XRP-grootboekindexnummer gelijk aan 2020/12/12 00:00 AM (UTC).


XRP-stortingen en opnames worden opgeschort vanaf 2020/12/11 22:00 uur (UTC).
We zullen dan een momentopname maken van alle XRP-tokens die door Binance-gebruikers worden gehouden op het moment van het bovenstaande grootboekindexnummer.


Stortingen en opnames worden heropend nadat de momentopname is voltooid.
Houd er rekening mee dat de handel in XRP niet wordt beïnvloed tijdens de airdrop.
Het uitgezonden SPARK-bedrag voor elke gebruiker met XRP wordt als volgt berekend op basis van de formule:

Gebruiker A = hoeveelheid XRP gehouden door gebruiker A op het moment van momentopname / Totaal XRP gehouden door Binance op het moment van momentopname * 1 Totale SPARK ontvangen door Binance voor de airdrop