October 27

Binance futures review 2021 -> Waar het beste crypto traden?

1  comments

Voor wie wilt gaan beginnen met crypto traden is Binance futures het perfecte platform. Binance futures is een aparte handelspagina binnen Binance zelf. Echter is er één groot verschil met de normale handelspagina van Binance. Dit is de leverage.

Met leverage traden heeft u de mogelijkheid om met veel meer handelsvermogen te traden dan u daadwerkelijk in bezit hebt zonder het risico om dat ‘geleende’ vermogen te verliezen (dus u kan nooit meer verliezen dan uw eigen vermogen). 

Binance futures of futures traden in het algemeen klinkt heel risicovol en gevaarlijk (of juist te mooi om waar te zijn) maar dat is het niet. Het is daarom ook niet gek dat circa 16 miljoen van de totaal 18 miljoen Binance gebruikers handelen op Binance futures.

Wilt u ook beginnen op Binance futures? Ontvang dan levenslang 20% korting op uw fees via onze link!

Mogelijkheden van Binance futures & tutorial

Met Binance futures kunt u zoals u nu weet handelen in leverage (ook wel hefbomen). Deze ‘hefbomen’ zorgen ervoor dat uw oorspronkelijke investering van bijvoorbeeld 50$ met een hefboom van 20x 1000$ waard wordt.

De oorspronkelijke procenten op de markt worden dan vermenigvuldigd met 20x. Stel dus dat de cryptovaluta waarin u investeert met 1% stijgt, dan komt dat op uw investering neer op een 20% rendement (20x leverage x 1%).

In plaats van 1% rendement over uw investering van 50$ (0,50$) maakt u dus 20% rendement (10$).

Let erop dat het omgekeerd ook zo is. Stel dat de markt 1% zakt dan maakt u dus 10$ verlies. Alhoewel u dus met een waarde van 1000$ handelt kunt u nooit meer dan uw oorspronkelijke 50$ verliezen.

Op Binance futures kan u tot een leverage van maar liefst 125x traden wat dus de mogelijkheid geeft om al met slechts een kleine investering te kunnen traden in de cryptomarkt. Niet alleen beginners gebruiken leverage trading. Ook ervaren traders gebruiken deze tool om elke dag weer het maximale uit de cryptomarkt te kunnen halen. Zo ook onze analisten. 

Via Binance futures krijg je toegang tot de futures interface. Hierin heb je een live chart, orderbook en live prijzen staan. Wil je weten hoe Binance futures precies werkt? Bekijk dan deze video tutorial.

Binance futures interface

Binance futures interface

Cryptovaluta’s op Binance futures

Met Binance futures trading kunt u niet in ELKE cryptovaluta handelen zoals u dat met traditioneel handelen wel kan. Al zijn er toch zo'n 80 cryptovaluta's waarin u wel kan handelen. Denk aan Bitcoin, Ethereum BNB en ADA.

Daarnaast zijn er ook wat meer onbekendere cryptovaluta’s waarin u kan handelen via Binance futures. Dit zijn cryptocurrencies zoals Sushi van Shushiswap en TRB. Let erop dat deze cryptovaluta’s erg volatiel zijn. Volatiliteit combineren met leverage trading kan erg meezitten maar ook tegen u bewegen.

Binance update het aanbod regelmatig. Zo komen er nieuwe projecten op waarin gehandeld kan worden of worden cryptovaluta's waarin weinig wordt gehandeld verwijderd.

TIP! Wilt u serieus gaan beginnen met crypto traden? Bekijk dan deze 'crypto traden voor beginners' post. 

ONTVANG 20% KORTING OP AL JE FEES BIJ BINANCE!

Hoe kan ik op Binance futures traden?

Wanneer u een account heeft aangemaakt op Binance zelf kan u direct ook een account aanmaken op Binance futures. Hier heeft u geen aparte verificatie meer voor nodig en u hoeft slechts een aparte wallet aan te maken door op USDTM-FUTURES te drukken. Als u hier dus nog geen wallet op heeft kunt u deze openen door de voorwaarden te accepteren.

Heeft u al een Binance account maar nog geen Binance futures wallet? Dan moet u ook nog op USDTM-FUTURES drukken onder het kopje 'derivaten' in het menu (in de mobiele app van Binance heet het alleen ‘futures’).

Binance futurex review

Na het aanmaken van deze wallet heeft u direct toegang tot Binance fututres. 

Na het aanmaken van uw wallet hoeft u alleen nog maar USDT vanaf uw main Binance wallet naar uw futures wallet op Binance te versturen. Op Binance futures trade u namelijk alleen in USDT. Dit is een stable coin gekoppeld aan de dollar. U koopt, laten we zeggen Bitcoin, en investeert hier 50$ USDT in. U ziet dat de positie is toegenomen en verkoopt de Bitcoin weer voor 60$ USDT. 

U begint en eindigt dus altijd met USDT in uw wallet. 

Via de onderstaande video leggen we uit hoe u begint met handelen en investeren via Binance en Binance futures. Erg handig wanneer u nog niet weet hoe Binance werkt. Leest u liever een geschreven stappenplan? Bekijk dan deze post. 

Via de onderstaande video leggen we in detail uit hoe u posities opent op Binance futures.


Binance futures fees

De exchange Binance is de goedkoopste exchange ter wereld. Zo kunt u al handelen voor slechts 0,10% aan- en verkoop fee. Kan het nog goedkoper? Ja dan kan!

Wilt u voor altijd 20% korting ontvangen op uw Binance futures fees? Dan kan u aanmelden via onze link. Ook als u al een bestaande Binance account hebt maar nog geen futures wallet hebt aangemaakt kan u de code: ‘digitaalgoud’ invullen bij REFFERAL voordat u definitief de wallet aanmaakt. Ook dan ontvangt u voor altijd 20% korting op uw fees. 

Daarnaast kan u nog eens 25% korting op de fees ontvangen door de transactiekosten te betalen in BNB. Dit is de cryptovaluta van Binance. Ook BNB dient u eerst vanaf uw main wallet op Binance te versturen naar de futures wallet op Binance. Al met al kunt u dus bijna voor de helft van de oorspronkelijke transactiekosten (die al de goedkoopste zijn) traden op Binance, nog veel goedkoper dus!

Heeft u al een Binance futures account? Dan kan u helaas niet meer profiteren van de korting op de fees via onze link maar nog wel gewoon van de 25% BNB korting.

ONTVANG 20% KORTING OP AL JE FEES BIJ BINANCE!

Conclusie Binance futures

Binance futures biedt de ideale oplossing om te beginnen met traden wanneer u niet met teveel geld wilt beginnen. Ook voor de meer ervaren traders onder ons is Binance de ideale plek om het maximale uit de cryptowerled te kunnen halen. Al kunt u nooit meer geld verliezen dan waar u mee begon, wees er natuurlijk altijd van bewust dat traden in leverage wel riskanter is dan zonder leverage traden. U kan namelijk sneller een investering verliezen dan gebruikelijk.

Heeft u vragen over Binance futures ? U kan altijd gratis contact opnemen via de live chat rechts op de website.

Hoe krijg ik vermogen op Binance futures?

U kan rechtstreeks op Binance vermogen storten middels IDEAL of creditcard. Let erop dat u op Binance futures enkel kan traden met USDT (Dollar). Via de eerste video in deze post ziet u gemakkelijk hoe u USDT naar uw Binance futures wallet stort.


Hoe oud moet ik zijn voor Binance futures?

Om te kunnen traden op Binance en op Binance futures zal u minstens 18 jaar moeten zijn.

Traden de analisten van CryptoTargets ook op Binance futures?

Ja, onze analisten gebruiken Binance futures als hun standaard trade platform. Ook wanneer u besluit om de signalen van onze analisten te gaan kopiëren, via premium, zult u gaan traden op Binance futures.

PROBEER CRYPTOTARGETS PREMIUM 14 DAGEN GRATIS!

VERSLA DE MARKT MET PROFESSIONELE IN- EN VERKOOP SIGNALEN!

Ook interessant:

>