Binance crypto traden

Binance futures review 2020 Waar het beste crypto traden?

ONTVANG 20% KORTING OP AL JE FEES BIJ BINANCE!

Voor wie wilt gaan beginnen met crypto traden is Binance futures het perfecte platform. Binance futures is een aparte handelspagina binnen Binance zelf. Echter is er één groot verschil met de normale handelspagina van Binance. Dit is de leverage.

Met leverage traden heb je de mogelijkheid om met veel meer handelsvermogen te traden dan je daadwerkelijk in bezit hebt zonder het risico om dat ‘geleende’ vermogen te verliezen.

Dit klinkt heel risicovol en gevaarlijk (of juist te mooi om waar te zijn) maar dat is het niet. Het is daarom ook niet gek dat circa 10 miljoen van de totaal 15 miljoen Binance gebruikers handelen op Binance futures.

Mogelijkheden van Binance futures

Met Binance futures kan je zoals je nu weet handelen in leverage (ook wel hefbomen). Deze ‘hefbomen’ zorgen ervoor dat jouw oorspronkelijke investering van bijvoorbeeld 50$ met een hefboom van 20x 1000$ waard wordt.

De oorspronkelijke procenten op de markt worden dan vermenigvuldigd met 20x. Stel dus dat de cryptovaluta waarin jij investeert met 1% stijgt, dan komt dat op jouw investering neer op een 20% rendement (20x leverage x 1%).

In plaats van 1% rendement over jou 50$ (0,50$) maak je dus 20% rendement (10$).

Let erop dat het omgekeerd ook zo is. Stel dat de markt 1% zakt dan maak jij dus 10$ verlies. Alhoewel je dus met een waarde van 1000$ handelt kan je nooit meer dan je oorspronkelijke 50$ verliezen.

Op Binance futures kan je tot een leverage van maar liefst 125x traden wat dus de mogelijkheid geeft om al met slechts een kleine investering te kunnen traden in de cryptomarkt. Niet alleen beginners gebruiken leverage trading. Ook ervaren traders gebruiken deze tool om elke dag weer het maximale uit de cryptomarkt te kunnen halen.

Via Binance futures krijg je toegang tot de futures interface. Hierin heb je een live chart, orderbook en live prijzen staan. Wil je weten hoe Binance futures precies werkt? Bekijk dan deze video tutorial.

Cryptovaluta’s op Binance futures

Met Binance futures trading kan je niet in ELKE cryptovaluta handelen. Al zijn er toch zo’n 60 cryptovaluta’s waarin je wel kan handelen. Denk aan Bitcoin, Ethereum, Binance coin en Ripple.

Daarnaast zijn er ook wat meer onbekendere cryptovaluta’s waarin je kan handelen via Binance futures. Dit zijn cryptocurrencies zoals Sushi en TRB. Let erop dat deze cryptovaluta’s erg volatiel zijn. Volatiliteit combineren met leverage trading kan erg meezitten maar ook tegen u bewegen.

Hoe kan ik op Binance futures traden?

Wanneer je een account hebt aangemaakt op Binance kan je direct ook een account aanmaken op Binance futures. Hier heb je geen aparte verificatie meer voor nodig en je hoeft slechts een aparte wallet aan te maken door op USDTM-FUTURES te drukken. Als je hier dus nog geen wallet op hebt kan je deze openen door de voorwaarden te accepteren.

Heb je al een Binance account maar nog geen Binance futures wallet? Dan moet je ook nog op USDTM-FUTURES te drukken (in de mobiele app van Binance heet het alleen ‘futures’).

Na het aanmaken van deze wallet heb je direct toegang tot Binance fututres. Bekijk deze video om stap voor stap te kijken hoe je een positie opent.

Na het aanmaken van je wallet hoef je alleen nog maar USDT vanaf je main Binance wallet naar je futures wallet op Binance te versturen. Wil je weten hoe dit moet? Bekijk dan de hele tutorial van Binance.

ONTVANG 20% KORTING OP AL JE FEES BIJ BINANCE!

10% + 25% korting

Wil je voor altijd 10% korting ontvangen op je Binance futures fees? Dan kan je je aanmelden via deze link. Ook als je al een bestaande Binance account hebt maar nog geen futures wallet hebt aangemaakt kan je de code: ‘digitaalgoud’ invullen bij REFFERAL voordat je definitief je wallet aanmaakt.

Daarnaast kan je nog eens 25% korting op je fees ontvangen door de transactiekosten te betalen in BNB. Dit is de cryptovaluta van Binance. Ook BNB dien je eerst vanaf je main wallet op Binance te versturen naar de futures wallet op Binance. Al met al kan je dus bijna voor de helft van de oorspronkelijke transactiekosten traden op Binance, erg goedkoop dus!

Heb je al een Binance futures account? Dan kan je helaas niet meer profiteren van de korting op je fees maar nog wel gewoon van de BNB korting.

Conclusie

Binance futures biedt de ideale oplossing om te beginnen met traden wanneer je niet met teveel geld wilt beginnen. Ook voor de meer ervaren traders onder ons is Binance de ideale plek om het maximale uit de cryptowerled te kunnen halen. Al kan je nooit meer geld verliezen dan waar je mee begon, wees er natuurlijk altijd van bewust dat traden in leverage wel riskanter is dan zonder leverage traden. Je kan namelijk sneller je investering verliezen dan gebruikelijk.

Hoe krijg ik vermogen op Binance?

Je kan rechtstreeks op Binance vermogen storten middels een creditcard. Heb je geen creditcard? Dan zal je eerst, bijvoorbeeld, USDT moeten aanschaffen op Bitcoinmeester of Bitvavo en deze vervolgens versturen naar je main Binance wallet.

Vanaf deze main wallet kan je de cryptocurrency versturen naar je Binance futures wallet.

Hoe oud moet ik zijn voor het platform?

Om te kunnen traden op Binance en op Binance futures zal je minstens 18 jaar moeten zijn.

Traden de analisten van CryptoTargets ook op Binance futures?

Ja, onze analisten die leven van de cryptomarkt gebruiken Binance futures als hun standaard trade platform. Ook wanneer je besluit om de signalen van onze analisten te gaan kopiëren, via premium, zal je gaan traden op Binance futures.

ONTVANG 20% KORTING OP AL JE FEES BIJ BINANCE!


Leave a review

  • Betrouwbaarheid
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Kosten in verhouding met veiligheid
  • Opslag