Binance Exchange Review 2020 -> Beste Crypto Exchange?

In termen van handelsvolume, veiligheid en professionaliteit is Binance de grootste cryptocurrency exchange van de wereld.

In vergelijking met het cryptocurrency-veld zelf is Binance de afgelopen twee jaar snel gegroeid. De mogelijkheid om cryptocurrency te kunnen traden, geleid door oprichter en eigenaar Changpeng Zhao, stelt miljoenen mensen in staat honderden munten en cryptovaluta’s te kopen en verkopen voor zeer lage kosten. In deze post vertellen wij jou waarom Binance de best exchange is.

ONTVANG 20% KORTING OP ALLE  FEES BIJ BINANCE!

In drie simpele stappen traden op ‘S werelds grootste exchange

1. Ga naar de website van Binance en registreer met een email adres en wachtwoord. Na het inloggen kan je het account optimaal beveiligen.

2. Stort vermogen op het account zoals Bitcoin of XRP. Nog niet in het bezit van cryptovaluta? Dan kan je deze rechtstreeks via de exchange aanschaffen middels een creditcard. Heb je geen creditcard? Dan kan je Bitcoin of een andere cryptovaluta aanschaffen met IDEAL via Bitcoinmeester en deze vervolgens simpel versturen naar Binance.

3. Geniet van alle voordelen die Binance als grootste exchange ter wereld te bieden heeft. Krijg rendement op je cryptocurrencies of trade in futures en 100+ andere cryptovaluta’s.

Geschiedenis van Binance

Binance is in rappe tijd het grootste crypto handelsplatform geworden en blijft zijn aanbod van cryptocurrencies paren en service telkens maar uitbreiden.

Het grote aantal handelsparen, de enorm goede beveiligingsfuncties en opties op handelsgebied zorgen ervoor dat gebruikers dit platform het meest aanbevelen aan nieuwe gebruikers. Zo ook de analisten van CryptoTargets bevelen dit persoonlijk aan. Als ik uit persoonlijke ervaring spreek is Binance zeker de nummer 1 onder de crypto exchanges. Ik, net als mijn collega’s gebruiken Binance iedere dag om te kunnen profiteren van de cryptomarkt.

Het is altijd belangrijk om te weten waar je jouw vermogen wilt gaan traden en waar het bedrijf vandaan komt. Laten we dus teruggaan naar het begin. Binance lanceerde in juli 2017 met de eigen munt BNB (Binance coin). Het haalde direct 15 miljoen dollar binnen aan investeringen en maakte daardoor een snelle start.

De oprichters van het bedrijf zijn Zhao ChangPeng en He Zi. Beide waren al gespecialiseerd in de blockchain en waren onder andere werkzaam bij Okcoin en blokchain.com.

In eind 2017, toen China de handel in cryptocurrencies verbood, verhuisde het Binance team naar Japan en opende niet lang daarna zijn deuren in Taiwan en Malta.

Nu in 2020 heeft Binance kantoren in meer dan 40 landen waaronder het VK, VS, Singapore, Duitsland en Frankrijk. Ook doet Binance graag aan overnames want ze hebben de voormalige grootste crypto exchange in India WazirX overgenomen (daar heeft Binance nu ook een kantoor) en nam het een van de grootste analyse bedrijven DappReview over. Onlangs hebben ze zelf Coinmarketcap overgekocht voor maar liefst $400 miljoen.

Tegenwoordig heeft Binance nu meer dan 15 miljoen geregistreerde gebruikers en een dagelijkse handelsvolume van wel $2 miljard…

ONTVANG 20% KORTING OP ALLE  FEES BIJ BINANCE!

Is Binance veilig?

Je zal nergens op het internet tegenkomen dat een crypto exchange 100% veilig is. Wel kunnen we met 100% zekerheid zeggen dat Binance er dan ook echt alles aan doet om het zo veilig mogelijk te houden.

Zoals elke exchange is Binance wel eens gehackt of nou ja, geprobeerd te hacken. Binance had dit super snel door een ‘frooz’ het uitbetalingsnetwerk direct vast. Zo konden de hackers helemaal niks en is een officiële hack uitgebleven. Binance heeft daarnaast de meest robuuste beveiligingsmaatregelen en zijn de wallets met de meest moderne technologie beveiligd en biedt daarnaast het SAFU-initiatief een vangnet.

Binance zorgt ervoor dat elke gebruiker voldoet aan de beveiligingsmaatregelen. Zo moet ook elke nieuwe gebruiker een KYC procedure doorlopen en zijn of haar ID laten zien. Dit is niet alleen een uitstekende voorzorgsmaatregel maar is tevens ook verplicht door de Nederlandse wet en regelgeving.

Mocht je opzoek zijn naar een cryptocurrency exchange die je met veel vertrouwen kan gebruiken, dan moet Binance zeker op nummer 1 bovenaan de lijst staan.

Naast dat Binance er alles aan doet om de exchange uiterst veilig te houden bieden ze ook de gelegenheid om je eigen account veilig te houden. Enkel beveiligingsopties zijn:

  • Tweefactorauthenticatie (2FA)
  • Anti-phising codes
  • Wachtwoord manager
  • Withdraw toegangsmanager

Is Binance duur?

Binance rekent geen transactiekosten over het storten van vermogen op de exchange. Wil je iets op laten nemen? Dan zijn daar wel kosten aan verbonden. Dit zijn echter allen de kosten die het netwerk (de blockchain) van je vraagt voor de transfer en zijn minimaal. Binance rekent hier dus ook geen eigen kosten voor.

Transactiekosten bij het handelen in cryptocurrecny op de exchange zijn ook minimaal. Zo betaal je enkel 0,1% wanneer je iets aankoopt en wederom 0,1% wanneer je iets verkoopt. Echter kan je deze kosten, die al minimaal zijn, nog flink laten verlagen door BNB (Binance coin) aan te schaffen. Wanneer je namelijk de transactiekosten bij het aan en verkopen van cryptovaluta’s betaald met BNB krijg je een extra 20% korting.

Daarnaast krijg je nog eens 20% korting wanneer je een account aanmaakt via een vrienden link. Wanneer je een account aanmaakt via een vriend ontvang je levenslang nog eens 20% korting op je aan- en verkoopkosten. Heb je geen vriend met een Binance account? Dan kan je onze link gebruiken. Bij het aanmelden gaat het kortingsproces geheel automatisch.

Al met al zorgt dit ervoor dat Binance bij verre van de meest goedkope exchange is ter wereld.

Op Binance futures trading ligt dit bedrag ietsjes hoger, hier betaal je 0,2% wanneer je iets aankoopt en 0,4% wanneer je iets verkoopt. Buiten dat moet je weten dat de gemiddelde aan of verkoop broker in Nederland minimaal 1% vraagt voor de aankoop en verkoop van cryptocurrencies. Dit bedrag ligt dus alsnog 5(2,5) keer hoger dan de kosten van Binance futures trading.

ONTVANG 20% KORTING OP ALLE  FEES BIJ BINANCE!

Voordelen Binance

– Goedkoop
-  Crypto kopen met IDEAL
– Betrouwbaar
– 24/7 uitstekende live chat
– Futures trading
– Rendement op je crypto
– 100+ cryptovaluta’s
– Makkelijk te gebruiken
– Mobiele app

 

Nadelen Binance

– Engelse support
– Geen admin antwoorden in de openbare chat

 

Binance biedt uitstekende live chat support maar vergis je hierin niet met de openbare chat. Binance heeft ook een openbare chat waarin je kan praten met andere traders en investeerders. In deze chat staat dat er ook een admin beschikbaar is voor vragen maar deze reageert nooit. Mocht hij of zij wel reageren dan krijg je hier geen melding van. Zit je met vragen? Maak dan altijd gebruik van de support live chat i.p.v. de openbare chat.

Slotwoord

Binance heeft super veel laten zien in een korte tijd en bewijst zich keer op keer. Dat het de nummer 1 crypto exchange is, is dus zeker verdient.

Als ik persoonlijk een lijst moest maken met de top crypto exchanges ter wereld dan stond Binance ook zeker zwaar op nummer 1.

In het kort: Binance heeft een super groot professioneel team, zijn beveiliging is perfect in orde en is een van de weinige platforms dat geen fake handelsvolume heeft. 15 miljoen gebruikers in deze nog relatief kleine cryptogemeenschap wereldwijd is daarom ook niet gek.

ONTVANG 20% KORTING OP ALLE  FEES BIJ BINANCE!

Plaats een reactie