fbpx

Binance trade exchange review

Vaak krijgen wij de vraag waar je nou het beste in cryptocurrencies kan handelen. In deze blog uiten wij onze persoonlijke mening over inmiddels de meest populaire trade exchange van de wereld. 

 

Wat is Binance en waarin onderscheidt het zich?

Binance is een cryptocurrency trade exchange. Dit betekent eigenlijk een soort van cryptocurrency marktplaats. Je kan hier allerlei verschillende cryptocurrencies kopen en verkopen van andere koop- en verkopers. Binance is de bemiddelaar die op deze manier de mogelijkheid biedt om dus direct cryptocurrencies te kopen/verkopen.

Wat handig is aan een exchange, is dat de meeste exchanges ook een ingebouwde digitale portemonnee aanbieden. Hier kan je direct veilig je aangekochte cyptocurrencies bewaren. Waar Binance zich op dit gebied onderscheidt, is dat het enorm betrouwbaar is. Zo’n online platform met miljoenen dan wel niet miljarden aan cryptocurrency waarde is natuurlijk een walhalla voor hackers. Waar het hackers gelukt is om bijna elke bestaande exchange wel eens te hacken is dat niet gelukt om dit bij Binance. Na meerdere cyberaanvallen en hack pogingen heeft Binance bewezen dat het de beveiliging op orde heeft. Niet gek dus dat Binance haar diensten verleent aan maar liefst 15 miljoen gebruikers wereldwijd.

(BNB) Binance coin. Binance heeft haar eigen cryptocurrency gelanceerd die nu al op nummer 8 staat in de top 100 cryprocurrencies alle tijden. Wanneer je een actieve trader of belegger bent op deze exchange kan je de transactiekosten betalen in BNB. Dit geeft je een 25% korting op al je fees! Met de extra 20% vriendenkorting die je krijgt wanneer je je via onze vrienden-link aanmeldt maakt dat Binance 100% de goedkoopste exchange van de wereld. Maar Binance biedt nog véél meer functies.

Binance App

Binance heeft haar eigen app. Dit maakt het makkelijk om gemakkelijk onderweg cryptocurrencies te kunnen traden en aankopen.

Futures traden

Op Binance kan je in futures traden. Dit betekent eigenlijk cryptocurrency traden met hefbomen. Dit zorgt ervoor dat beginners maar ook gevorderden met een relatief klein bedrag en grote winsten kunnen behalen. De analisten van CryptoTargets traden zelf ook op futures binnen Binance en kunnen hier niks slechts over zeggen,

Mining pool

Beschik je over een Bitcoin mining machine? Dan kan je je aansluiten bij de mining pool van Binance. De inkomsten en mining power worden verdeeld over alle miners zodat de kans op het vinden van een blok groter wordt.

Binance lending

Spaarrente op de bank onder 0? Binance geeft je daar in tegen tot wel 4,9% per jaar over je cryptocurrencies die je uitleent aan Binance. Het risico hiervan is dat de cryptocurency die je daadwerkelijk uitleent ook in waarde kan dalen in dat jaar. Let dus goed op welke munt je wilt uitlenen en zelf niet meer nodig hebt. Stijgt de uitgeleende crypto wel in dat jaar? Dan heb je dubbele winst!

Binance staking

Om bepaalde cryptocurrencies te ondersteunen geeft Binance de mogelijkheid om cryptocurrency projecten te ‘staken’. Je houdt dan een bepaalde cryptocurrency vast voor (variërend) 7 tot 60 dagen waarover je een bepaald rendement ontvangt. Ben je een HODLER ? Dan is dit een makkelijke manier om extra inkomsten te verdienen op je crypto!

 

Voor- en nadelen

Al met al biedt Binance dus eindeloos veel mogelijkheden om een goede start te maken met het handelen en investering in Bitcoin of andere cryptocurrencies. Als laatst geven wij nog alle voor- en nadelen alvorens je een account kan aanmaken bij Binance.

VOORDELEN

– lage transactiekosten

– extra korting via onze vrienden-link

– extra korting via BNB

– eindeloos veel mogelijkheden voor de actieve investeerder EN afwachtende belegger

– democratisch stemrecht voor nieuwe cryptomunten

– groot aanbod aan altcoins

– betrouwbaar

– officiële app

– uitstekende live support

 

NADELEN

Elk bedrijf heeft zo zijn nadelen en van Binance hebben wij deze ook op een rijtje gezet.

– hoewel de site wel Nederlands is, heeft Binance geen Nederlandse support

– op sommige pagina’s onoverzichtelijk in de app

– je kan niet real-time zien hoeveel winst je hebt op een positie. Dit moet jezelf uitrekenen. Bij futures traden kan dit echter wel.

Wil je exact weten hoe je kunt investeren en traden op Binance? Bekijk dan al onze simpele 5 minuten tutorial video’s te vinden op onze homepagina.

 

Eindwoord

Zelf traden wij al meerdere jaren op dit platform. Naar eigen mening was Binance 3 jaar terug (2017) tijdens de grote crypto bullrun al de beste exchange. Nu het wat rustiger is geweest op de cryptomarkt heeft Binance haar dienstverlening flink kunnen uitbreiden naar een hoger dan professional niveau. Wil je hier een account aanmaken? Dan kan je zoals gezegd gebruik maken van onze vrienden-link. Dit geeft je 20% extra korting op je fees. Link: Binance.com

Disclaimer: CryptoTargets biedt geen beleggingsadvies. Onze analyses zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Andere analyses