fbpx
Analyses

Binance coin (BNB) test lokale weerstand vóór stijging van 35%

Binance coin analyse

Binance coin test de weerstand op $29 voor zijn grotere weerstand op $30. Zal het de prijs lukken om over beide weerstanden te stijgen waarna het in een verdere rally omhoog zal gaan?

Op de foto zien we dat Binance (BNB) coin op weerstand $29 al 3 keer in een korte periode een weerstand heeft gevonden. Het lijkt erop dat de cryptovaluta nu voor de vierde keer met een sterke trend er door heen gaat breken.

Echter vlak boven de weerstand op $29 ligt keylevel $30 wat ook een ‘psychologische’ grote weerstand vormt. De koers kan op dit level een retrace krijgen, maar weet hij dit level ook te doorbreken? Dan kan het koers zetten richting zijn all time high op $40.

Weerstandlevels $29 en $30

Sterke trend

Zoals het er nu op lijkt zal de koers van BNB weerstandslevel $29 doorbreken. We zien namelijk duidelijke higher lows (zie witte pijlen) en de moving average laat ook duidelijk zien dat we in een uptrend zitten (de blauwe moving average beweegt duidelijk boven de gele).

>> Praat mee in onze crypto chatroom <<

Higer lows

Koers richting ATH (All Time High)

Mocht de koers van Binance coin beide weerstanden op zowel $29 en $30 doorbreken? Dan heeft het de ruimte om door te stijgen richting zijn laatste All Time High op $40 welke hij heeft bereikt op 22 juni 2019.

De indicator VPVR (volume indicator) laat geen enkele weerstand meer zien op de weg richting $40. Dat de koers na het breken van zijn laatste weerstanden op $29 en $30 dus zal stijgen richting zijn laatste ATH is niet geheel onrealistisch.

Een stijging richting voormalig ATH ligt op een verdere stijging van 35% waarna het richting keylevel $50 kan stijgen op een verdere stijging van zelfs 70%.

De VPVR indicator laat geen grote weerstanden meer zien

VPVR indicator

Rechts op de afbeelding hierboven zie je de VPVR indicator. Een weerstand kan je vinden door de lengte van de gele en blauwe balken. Hoe groter een balk is, des te groter de weerstand of support zal zijn.

We zien dat de koers na zijn laagste punt tijdens de corona crisis een van zijn grootste weerstand ooit had op $16,68 (hier zie je de grootste balk). Nadat de koers hier doorheen wist te breken maakte het een rally van 90%. Wat we nu zien zijn dus enkel nog maar kleine balkjes boven de koers. Dit betekent dat de weerstanden die er zijn, op bijvoorbeeld $31,50, erg minimaal zijn.

Met een sterke trend en meerdere bullish tekenen van een verdere stijging zal het in combinatie van minimale weerstanden boven de koers dus door kunnen stijgen richting zijn voormalig ATH en zelf hoger, een mooie trade opportunity.

Geen financieel advies, onze posts zijn enkel bedoeld voor educatieve doeleinden

Related posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy