Algemeen

Binance coin (BNB) informatie & prijzen

  • binancecoin
  • Binance Coin
    (BNB)
  • Prijs
    $41.38
  • Marktkapitalisatie
    $6,129,694,100.00

Wat is Binance coin (BNB) precies?


BNB is de cryptomunt van exchange Binance en is in 2017 gelanceerd, dit gebeurde 11 dagen voordat de website van binance (exchance voor het handelen in cryptocurrency) online kwam. Van oorsprong werd BNB uitgegeven als een ERC-20 token dat op het Ethereum netwerk draait. In april 2019 werden de munten geruild met BEP2 BNB en worden nu niet langer gehost op Ethereum.

BNB kan worden gebruikt als betaalmethode, en word onder andere gebruikt om de kosten voor het gebruik van de exchance Binance te betalen. Zo krijg je bijvoorbeeld korting op je transactiekosten wanneer je deze betaalt in BNB.

Hier kan jij Binance token (BNB) kopen

BNB kan inmiddels op veel verschillende plekken gekocht worden. Wil je BNB veilig met IDEAL aanschaffen? Dan kan dat bijvoorbeeld via het Nederlandse bedrijf Bitcoinmeester.nl.

Via Bitcoinmeester kan je de BNB veilig in de ingebouwde wallet op de site beheren of versturen naar bijvoorbeeld een gedownloade coldwallet op je laptop of computer. De meest veilige manier voor het bewaren van je cryptocurrency blijft nog altijd een ledger. Een ledger kan je vergelijken met een USB-stick.

Waar kan ik BNB traden?

Natuurlijk valt er veel meer geld te verdienen dan enkel de BNB token vasthouden voor een langere periode. Wil je actief bezig zijn met je BNB? Dan kan je overwegen om hiermee te gaan traden.

Wanneer je begint met traden verkoop je jouw BNB op een hoog punt en koop je deze weer in op een lager punt. Zo genereer je steeds een stukje extra BNB waardoor je op de langere termijn dubbele winst maakt. Een van de meest bekende plekken om je cryptocurrency te verhandelen is Binance.com.

Binance is vooral een plek waar je cryptocurrency die je al in bezit hebt ruilt met andere mensen, echter kan je hier ook direct cryptocurrency aanschaffen maar dan wel alleen met een creditcard.

Wil je direct succesvol traden met cryptocurrency? Dan kan jij zonder ervaring onze analisten op de voet volgen & kopieren Bekijk hiervoor onze premium.