Altcoins breken uit naar nieuwe hoogtepunten terwijl de prijs van Bitcoin een belangrijk support opnieuw test

De bullishness in de cryptocurrency markt ging door op 18 februari, aangezien Bitcoin (BTC) handelt in de buurt van $ 51.000 en Ether (ETH) voor het eerst binnen het bereik van $ 2.000 komt.

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe analyse? Join ons >> Telegram announcement kanaal <<

Gegevens van Cointelegraph Markets en TradingView laten zien dat de Bitcoin-prijs iets is teruggelopen van recente recordhoogtes naar een huidige waarde van $55,516.78, terwijl de ETH-prijs met 5,66% is gestegen tot een recordhoogte van $ 1.950.

PROBEER CRYPTOTARGETS PREMIUM 14 DAGEN GRATIS!

VERSLA DE MARKT MET PROFESSIONELE IN- EN VERKOOP SIGNALEN!

Tussen alle stijgingen door gaf Microsoft mede-oprichter Bill Gates aan dat hij een ‘neutraal standpunt’ over Bitcoin heeft ingenomen en wellicht bullish is op Bitcoin.

Bitcoin analyse

Er ontstaan nieuwe support en weerstand levels voor Bitcoin

Chad Steinglass, Head of Trading bij CrossTower, heeft de volgende weerstand voor Bitcoin geïdentificeerd rond $ 53.000, terwijl het huidige support niveau ongeveer $ 51.000 is, waardoor een "smal kanaal" ontstaat dat waarschijnlijk niet "erg lang zal vasthouden".

Bitcoin analyse

Toename van het aantal werkloosheidsaanvragen zet de traditionele markten onder druk

Traditionele markten kwamen op 18 februari onder druk te staan toen het economische herstel van de Covid-pandemie in de VS en de werkloosheidsclaims toenamen na enkele weken van een neerwaartse trend in de maatstaf.

De S&P 500, Dow en NASDAQ eindigden de dag allemaal in het rood met respectievelijk -0,44%, -0,38% en -0,72%.

Meerdere altcoins zorgen voor nieuwe hoogtepunten

Altcoins herstelde zich van hun recente dip en zag donderdag gezonde prijsstijgingen, waarbij Binance Coin (BNB) het beter deed dan de rest van de top tien, aangezien het de afgelopen 24 uur met meer dan 20% steeg tot een nieuw record van $ 218,94

Dogecoin (DOGE) en IOTA (MIOTA) zijn ook met ongeveer 16% gestegen tot een prijs van respectievelijk $ 0,059 en $ 1,52, terwijl REN 20,75% won en een nieuw record bereikte op $ 1,23.

De totale marktkapitalisatie van cryptocurrency bedraagt nu $ 1,57 biljoen en de dominantie van Bitcoin is 60,6%.

Plaats een reactie